Transport

De fleste bussene er utstyrt med heis eller lift og er godt merket med rullestol. Sjåførene er vennligheten selv. De hjelper med det de kan og ikke kan. (Ikke alle sjåførene har lært å kjøre heisen, men da ringer de til sjåfører som har lært det.)

Vi kan anbefale alle å benytte lovlige taxier med løyve og forsikring for transport til og fra flyplassen. Det er flere selskaper som tilbyr denne typen transport. Valg av selskap og bestilling gjør dere enklest selv på transportørens nettside. Merk at kommunikasjon hos disse foregår på engelsk.

Casillas Bus kan nok gi den beste prisen og har minibusser med aluminimsrampe for alle typer rullestoler. De finnes på http://www.costa-mogan.com/airport-transfers/ eller du kan sende en e-post til: airport-transfers@costa-mogan.com

Et annet selskap er Solmobility (de har varslet noe høyere priser – spør gjerne hos begge før du bestiller) som også leier ut hjelpemidler av alle typer. De finner du her:www.solmobility.com

Opplys i din henvendelse hvor mange dere er, hvilken rullestol du har og hvor mange kofferter dere har med. Dette for at transportfirmaet da kan hente dere i tilpasset bil.

Flybilletter bestiller du selv på internett eller du kan ta kontakt med ditt lokale reisebyrå. På internett kan du kjøpe billetter for eksempel hos:

www.apollo.no

www.norwegian.no

www.sas.no

www.ryanair.com

Ryanair flyr fra Haugesund til London og fra London til Las Palmas.