Leiligheten

Ferieleilighet for bevegelseshemmede i

Puerto de Mogàn, Gran Canaria

El Mirador:

Leiligheten ligger i fiskerlandsbyen Puerto de Mogàn.

“El Mirador” er et lite boligkompleks/terrasseblokk med 16 leiligheter. Leilighet nr. 9, i 2. etasje. Leiligheten er 50 m2, terrassen er 35m2. Adresse: Calle la Puntilla 14.

Det er heis fra inngangspartiet.

Boligkomplekset har eget svømmebasseng som holder minimum 28 grader. Det er et stort bobleblad. Svømmebassenget har badeheis som reguleres opp og ned med vanntrykk (maksimal løftekapasitet er 110 kg).

Vi har låsbar bod i garasjeanlegget. Hennes er det plass til Stor i 2018 med muligheter for ladning.

Leiligheten er fullt utstyrt for 5 personer. Det er et stort soverom med dobbeltseng og et mindre soverom med køyeseng, der den nederste køya har plass til 2 personer. Til soverom og bad er det satt inn bredere dører. Badet er greit i størrelse og har sklien fliser på gulvet. Jeg dusjen er det satt inn klappsete festet til vegg med nedfellbar håndrekke på den ene siden. Det er høyt HC-toalett med håndrekke på begge sider og håndtak på veggen. Kjøkkenet har barløsning og inneholder kjøleskap/fryseboks, oppvaskemaskin, stekeovn/ovn, mikroovn, brødrister, kaffetrakter og vannkoker. Jeg stuen er det sofagruppe og TV med satelittkanaler og dvd-spiller. Spisebord og solsenger på terrassen. Det er aircondition i stue og på det store soverommet.

Utleie:

Leien er sterk for bevegelseshemmede i Nord Rogaland og personer fra Nord Rogaland.

Pris: kr 3000,- pr uke.

For stiftelsen er det viktig på leiligheten blir leid ut så mye som mulig. Den kan være en av dem utenfor Nord-Rogaland. Prisen ble da noe høyere.

Pris: kr 5000,- pr uke.

Leiligheten kan bare leies i 14 dager, ved godkjent rekvisisjon,  kan vi lage lengre avtaler med de fra Haugalandet.

Gjør oppmerksom på på alle bestillinger er bindede og ved ved eventuell avbestilling må avtalt leiebeløp allikevel betales til oss. Alle må hver enkelt da kreve fra sin reiseforsikring. Betaling er 15 dager etter bestilling, og til konto nummer 5083 06 64847 .

Nye priser
01.01.2018  Gjester fra Nord Rogaland kr 3.000,- pr uke
01.01.2018  Gjester ellers i landet         kr 5.000,- pr uke

Det må tas forbehold om prisendringer.

Vi har avtale med NorCan Eiendom v/Birgitte Christiansen om utvask av leiligheten. Firmaet skifter seng sengklær og håndklær hver uke. Dette er inkludert i leieprisen.

For mer informasjon eller bestilling av leilighet kontakt:

NHF Nord Rogaland Stiftelsen Haugesund på tlf. 91 81 17 14
eller e-post : post@stiftelsen-haugesund.no