Leiligheten

Ferieleilighet for bevegelseshemmede i

Puerto de Mogàn, Gran Canaria

El Mirador:

Leiligheten ligger i fiskerlandsbyen Puerto de Mogàn.” El Mirador” er et lite boligkompleks/terrasseblokk med 16 leiligheter. Leilighet nr. 9, JF 2. etasje. Leiligheten er 50 m2, terrassen er 35m2. Adresse: Calle la Puntilla 14.

Det er heis fra inngangspartiet. Boligkomplekset har eget svømmebasseng som holder minimum 28 grader.

Svømmebassenget har ikke heis.

Leiligheten er fullt utstyrt for 5 personer. Det er et stort soverom med dobbeltseng og et mindre soverom med køyeseng, der den nederste køya har plass til 2 personer. Til soverom og bad er det satt inn bredere dører. Badet er greit i størrelse og har sklien fliser på gulvet. I dusjen er det satt inn klapp sete festet til vegg med nedfellbar håndtak på den ene siden. Det er høyt HC-toalett med håndtak på begge sider og håndtak på veggen. Kjøkkenet inneholder kjøleskap/fryseboks, oppvaskmaskin, stekeovn/ovn, mikro ovn, brødrister, kaffetrakter og vannkoker. I stuen er det sofagruppe og TV med satellittkanaler og dvd-spiller. Spisebord og solsenger på terrassen. Det er aircondition i stue og på det store soverommet.

Utleie:

Leien er  for fysisk funksjonshemmede fra Haugalandet.

Pris: kr 4000,- pr uke.

For stiftelsen er det viktig på leiligheten blir leid ut så mye som mulig. Den kan være en av dem utenfor Nord-Rogaland. Prisen ble da noe høyere.

Pris: kr 6000,- pr uke.

Leiligheten kan bare leies i 14 dager,  vi kan lage lengre avtaler med de fra Haugalandet.

Gjør oppmerksom på på alle bestillinger er bindende og ved eventuell avbestilling må avtalt leiebeløp allikevel betales til oss. Refundering av reisen må da hver enkelt kreve fra sin reiseforsikring. Betaling er 15 dager etter bestilling.

Nye priser
01.10.2022 Gjester fra Nord-Rogaland kr 4.000,- pr uke
01.10.2022  Gjester ellers i landet             kr 6.000,- pr uke

Det må tas forbehold om prisendringer.

Vi har avtale med NorCan Eiendom v/Birgitte Christiansen om utvask av leiligheten. Firmaet skifter seng sengklær og håndklær hver uke. Dette er inkludert i leieprisen.

For mer informasjon eller bestilling av leilighet kontakt:

NHF Nord Rogaland Stiftelsen Haugesund på tlf. 48 11 65 29
eller e-post: post@stiftelsen-haugesund.no